2011/04/05

最悪の考え

Heipähei!
Aattelin tulla tänne pölisemään jotain turhaa, koska tässä on yli 2 tunti luppoaikaa.. xD
Elikkäs: nyt on taas iki-ihana koeviikko (DERP) ja tänään oli saksan koe. Koe meni omasta mielestä iha mukavasti ja sainkin tehtyä sen tunnissa ja olin siis klo 10:00 valmis. Kattelin kelloa ja tajusin, että tässä on semmoset 3 tuntia ennenkun hissan pohjat alkaa, nii lähdin omaan kouluun (TamLuun, koe oli Klasussa, hyi) dataamaan. Oisin kyllä voinu lähtee himaan, mut mitä olisin sielä tehny? Datannu. Jotenka ihan sama dataanko sielä vai täälä.


Perjantaina iskälle tuli paketti missä oli TRON: Legacy 3-D Bluray. Katteltiin se lauantaina ja oli meinaa hyvä leffa! Luulin että se olis ollu ihan läppä, mut se oli oikeesti hyvä! Parasta leffassa oli kyllä ehdottomasti Daft Punkin tekemät musiikit, oon popittanu sen soundtrackia ihan kympillä. En ny tiiä oliko leffan juoni sinänsä mikään ihmeellinen, mutta hienot tehosteet ja musiikki korvas puuttuvan juonen. Suosittelen tosiaanki katsomaan Tronin, vaikka ees vaan musiikkien takia.

Ja Tronista vielä sen verran, että oon saanu myös kaks maailman huonointa cossi ideaa! Oikeesti. Munhan ei pitäny enää cossata muutaun Reitaa joskus :'D. Mutta anyway, hireevsti kyllä himottais tehdä Gem tai Castor cossi.Gem


Gem olisi tosi helmi, koska rakastuin tohon meikkiin ja oli muutenki kiva hahmo. Noi ripset on niin ihanat! Tekoripset ylä- ja alaripsiin! Kokeilin tota meikkiä ihan huvilla lauantai-iltana (aika hätäseen vaan toiseen silmään). Huono puoli on vaan se, että se on..NAINEN (vaikkakin se on ihan semi kuuma, ah). En tykkää pukeutua naiseks...mutta cosplayssa sen vois ehkä antaa anteeks. En tosiaankaan tiedä miten tosta puvusta sais noin "ryhdikkään", koska mitään trikoohirvistystä en tosiaankaan rupee tekemään. Jotain ihme lateksia (???) kai pitäis käyttää...yyh.

Castor (a.k.a. Zuse)

Castorissa on plussaa se, että se on mies (lol). Castor oli myös mun ehdoton suosikkihahmo, semmonen ihme pelle. Mulla on kai joku mieltymys näihin ääliöhahmoihin, kun viime keväänä/kesänä cossasin Kuroshitsujin Grelliä (kattokaa dA:sta jos kiinnostaa). Tässäkin cossissa on miinuksensa ton puvun rakenteen kanssa. Ja en tiiä miten tekisin noi kaikki "valojutu" kumpaankin pukuun ja kun Castorilla on vielä toi ihme valokeppi. Plus molempiin se "Identity Disc" selkään, argh! Ja sekin vielä, että Castor on tommonen äijänkäppyrä ja sen naama on vähän..öh, karuhko..noh ehkä mun cossi olisin joku kaunisteltu versio.
Molemmista cosseista tulis myös ihan perkeleen kalliita! Aaaa, muttakun tekee mieli!! Noh, saa nyt nähdä teenkö kumpaakaan. Voi olla, että motivaatio hiipuu sen myötä kun en enää ihkuta Tronia yhtä paljon kun nyt.. Mun sisäinen nörtti kukoistaa. Jotenka vahvasti epäilen että teen kumpaakaan koskaan.

Sain  myös muuten kuviksen numeron johdotsa 50e isovanhemmilta (lol wut) ja aattelin ostaa piilarit.
En vaan osaa päättää kummat ostan ensin: ruskeet vai valkoset.
Ruskeet olis toki käytännöllisemmät, mutta noi valkoset on myös tosi ihanat♥ Niitä vois myös hyödyntää noissa cosseissa....Niistä oikeestaan sainkin idean, koska ne näytti hyvälle! Ne on myös hauskat kun ne hohtaa pimeessä! Valkoset sais myös ostettua täältä tampereelta suoraa, eikä tarvis netistä tilailla. Tai sitten houkuttelen iskän ostaan noi ruskeet mulle >:D
Eipä tässä kai sitten muuta asiaa ollut (ainahan tätä voi täydentää jos jotain tulee mieleen, heh)
Kiitos jos luit♥
Kommentointi on yhä toivottua
        -musu

Ps. Tampere Kuplii on ihan kohta :) 4 päivää!

2 kommenttia:

  1. Haha sullaki koeviikko menossa!! Luetko muuten pitkää vai lyhyttä saksaa, iha näin mielenkiinnosta kysyn ku ite luen pitkää, tuskastuneena XDD

    VastaaPoista
  2. candysmilee:
    jeps! ja pitkää luen..tai luin kun atteelin vaihtaa lyhyeen kun en oo mikään saksanero :'D

    VastaaPoista