2011/04/17

GAGA OHLALA

Hellurei
Koska on kovin tylsää kirjottelen tänne.
Elikkäs aattelin heittää jotain analyysiä Lady Gagan uudesta JUDAS-biisistä (en siis mitään ammattimaista analyysiä osaa tehdä, ihan vain näin fanipohjalta).
Ensireaktio mulla oli vähän samanlainen kun Born This Wayn kanssa, eli biisi kuulosti vaan joltain sointujen kaaokselta. Muutaman kuuntelukerran jälkeen biisi alkoi vähän selkeneen. Noi kaikki "Juuuudaas-u-a-aaa"kohdat tuo ehkä vähän liika mieleen Alejandron kertosäkeen, mutta vaan vähän. Lyriikat on aika raamatullista tekstiä kuten esim: "’ll bring him down, bring him down, down A king with no crown, king with no crown" ja "Jesus is my virtue,
And Judas is the demon I cling to"

Kuuntelen Judasta nyt parhaillaankin ja biisi kyllä paranee joka kuuntelukerralla. En tiedä onko tää vaan mun mielipide, mutta mun mielestä nyt kun Gaga on saanut tosi paljon mainetta ja mammonaa, niin Gagan tyyli ja musiikki muutuu koko ajan oudompaan suuntaan, mikä on tietenkin vaan hyvä juttu!
Eli tiivistettynä Judas on ihan hyvä biisi, mutta ei oikeestaan tarjonnut mitään uutta. Toivottavasti Born This Way-albumilla on sitten parempia biisejä, joista ei välttämättä tehdä koskaan singleä (kuten The Fame Monsterilta paras biisi on ehkä Speechless).

Ja ps. Gagan facebook sivulla on julkaistu Born This Wayn kansikuva, joka mun mielestä floppas ja pahasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti