2011/04/09

TRE KUPLII

Joo tänään siis oli Tampere Kuplii. Enpä oikeen tiiä mitä siitä kirjottelisi, koska kupliille tavalliseen tapaan sielä ei pahemmin tapahtunut mitään. Oli kuitenkin huippukivaa nähdä taas kavereita n. puolen vuoden jälkeen ja uusia tuttavuuksia tuli myös. :) Olin ulkosiiderinä Reitana Kuroshitsuji heebojen joukossa. Kiitos, olitte huippuseuraa!
Mun sanallinen arkku ei nyt ole mitenkään huipussaan...no jäljelle kupliista jäi kipeät jalat/selkä, piilarin takia sumentunut silmä ja hyviä muistoja.
Suurimmaksi osaksi tapahtumasta tykkäsin, muutamat jutut olisi voinu kyl jäädä tapahtumatta, mm. erään ihmisen näkeminen ja liian nopeesta hiisaamisesta johtuva melkein-kädelle-oksennus. Enkä muutenkaan ollut ehkä niin pirteä/aktiivinen mitä ois voinu olla. No siihen on kyllä syynsä, mutta en niistä tänne kerro.
Sain muuten olla aika rauhassa, pari ernua tuli ihkuttamaan, mutta onhan se ihan hauskaa jos muutama ihmistä tulee vähäsen siihen sopertaan. Eli siis cossasin Reitaa Chizurusta kaapista revityllä cossilla. Nenärätti puristi välillä vähän ikävästi nenää ja löysty koko ajan. No mut mitäs pienistä.


Joo en tosiaan keksi enempää mitään kirjotettavaa nii laitan kuvia:
eli tämmösen köörin kaa hengasin :)

Tala♥ toivottavastit tavattan taas pian


En tajua miks takki näyttää 1000 kokoo liian pieneltä vaikka se oli oikeesti ihan sopivaKiitti jos luit, kommentointi on sallittua ja hyvin suotavaa♥
                    -musu

4 kommenttia:

 1. ah onnistunut cossi sulla!
  Itsekin tykkäisin vääntää chizurusta (ja kaikes muustakin) cossin Rukina, mut chizuru kuuluu siihen lokerikkoon että on liian tavallinen että ei ketään muuta välttämättä tunnista kuin Reitan just :D

  VastaaPoista
 2. screampleasure: kiitos paljon ♥
  chizurusta ei kyllä tosiaan tunnista yksittäisinä kauheen helpolla muuta kun reitan. Olis tarkotus tehdä muitakin Reitoja kuten esim ehkä Mad Marble Hell Vision :)
  Ja olis kivaa nähdä sulta joku Ruki cossi ^^

  VastaaPoista
 3. näin sut mut en viittiny tulla moikkaa ja aattelin et "no sit ku nään seuraavan kerran" mut sit en nähnykkää sua enää ('::

  VastaaPoista
 4. SCRMR: ää oisit tullu vaa 8( :'D

  VastaaPoista