2011/04/07

革のジャケット

Hellou
Tuunpas taas kirjotteleen tänne...
Joo elikäs, tänään tuli paketti Ellokselta missä oli nahkatakki joka tilattiin maanantaina. Hintaa sillä oli alunperin 120e, mutta se irtos 39,90:llä! Ihan mukava takki se on, harmi vaan että se on ihan naurettavan lyhyt, 51cm pituutta sillä kai oli (sinällään on aika epäilyttävää ostaa katalogeista vaatteita). No ei kai se haittaa kun sitä pitää vaan auki. En oo ihan varma mutta toi saattaa olla aitoo nahkaa...hyrr, noh ei voi mitään. Vaikka takki ei ihan odotuksia vastannu, tykkään siitä silti.

Tässä parin päivän aikana ei oo tapahtunut mitään uutta...noh mitäs nyt koeviikosta on pahimmat (mm. mantsa/hissa) ohi, enää vaan jäljellä huomisen äikän essee Seitsemästä Veljeksestä (arvatkaa oonko ees lukenu) ja maanantaina psykologia. Sitten onkin jo viides eli viimenen jakso!!! On kyllä mennyt vuosi uskomattoman nopeesti. 

Oon popittanu Daft Punkia oikeesti enemmän kun laki sallii tän viikon aikana! Ihan 24/7 melkein. Oikeesti. No mikäs siinä ku hyvää musiikkia on! :)

Ja viitaten ton edellisen merkinnän cossi-ideoihin, oon 99% varma että en tee kumpaakaan. Kattelin meinaan tänään Tronin ekstroista miten ne puvut on tehty elokuvaan ja tulin siihen tulokseen että not gonna happen! No säästyy ainakin rahaa ja hermoja. Mutta silti vieläkin vähän himottais tehdä se Castor........

Ja vielä loppuun jotain kuvia mitä otin tänään (kaikki aika samanlaisia mut whatever). Oon tosiaanki laiskistunu keesin tekemisen kanssa :(Ja ainiin ps. katoin eilen leffan "Domino" ja se oli ihan jees.... Keira Knightley oli kuuma 8)

Kiitos jos luit :)
        -musu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti