2011/04/22

AHOY

Joutsijou
Nyt tulee kai aika pitkä postaus kun on aika paljon asiaa
Alotin pääsiäisloman 2 päivää ajoissa (en mennyt keksiviikonakaan kouluun) :)  Olin siis ke-to laivalla porukoiden kanssa Silja Europalla, joka menee siis Turusta Tukholmaan ja takasin. Koska mutsi on diiva ja ei suostu matkustaan muutakun sviitissä niin meillä sitten oli semmonen. Siihen kuulu kylppäri+vessa, toinen vessa, makkari ja olohuone (ite nukuin olkkarissa).

Hytin olkkari
Laiva lähti keskiviikkona klo 20.15 ja päästiin 5 min ennen normimatkustajia laivaan (lol)! Meillä  oli sitten heti 20:15 pöytävaraus a la Carteen ja oli hyvää ruokaa. Sitten kierreltiin vähän kauppoja, mutta äiti halus lähtee jo hyttiin. Oltiin sielä hetki, mutta onneks iskä tuli mun kanssa chillailemaan kun äiti jäi nukkuun. Mentiin sinne perus tanssibaariin ja sielä oli joku Drag Queen show (joka oli ihan hauska) ja katottiin sitä. Iskän kans oli kyl toi kivaa, mentiin takas hyttiin joskus kahdelta.

Seuraavana aamuna aamupala tuotiin huoneeseen klo 8:00, eli nukuin maksimissaan 6 tuntia. Selailin samalla kun söin jotakin telkkarikanavia ja Canal+ Actionilta tuli Matrix ja päätin sivistää itteeni ja katoin sen. Oli ihan ok, en tajunnu sitä ihan kokonaan mut kyllä sitä ihan mielellään katteli.
Joskus yhdentoista aikaan mentiin taas kattelemaan kauppoja, äiti osti jonkun hajuveden ittelleen, ite en löytäny mitään.
Kahdelta oli taas ruoka sielä seisovassa pöydässä ja pakko sanoo ettei se ruoka kyl maistunu miltään!
Syöminkien jälkeen mentiin taas käymään hytissä, koska porukat halus päiväunille. Kyllä, en saanu vaellella sen aikaa laivalla keskenäni, vituttavaa. Jouduin sitten lahnaamaan sen about tunnin hytissä ja oli ihan pirun tylsää.
Porukoiden herättyä lähdin iskän kansa kaupoille (mutsi halus jäädä viel lahnaan hyttiin), enkä kyl sillonkaan löytäny mitään. Iskä olis suostunu maksaan mulle GUESSin lompakosta puolet, mut tulin sitten (iskän avustuksella) siihen tulokseen, että ostan sitten kesällä Turkista mielummin pari ei-niin-aitoo brändituotetta :'D Nyt kyllä vähän kaduttaa, etten ostanu sitä lompakkoa...
Sitten parin tunnin  päästä laiva olikin jo Turussa ja lähdettiin ajaan kotiin.
Näin tiivistettynä oli ihan mukavaa, vaikka välillä oli vähän tylsää. Mukaan tarttui vaan Salmiakkisuklaa-loota, jonka porukat kaiken lisäks osti mulle. En tajua miks kaikki inhoo tota, musta se on hyvää!


Vielä loppuun random kuvia:
Silja Serenade tuli vastaan


Tukholmaa hytin ikkunasta kuvattuna

Olin oikeestaan meikittömänä liikneteessä..


Kiva vessalaatu
Pakollinen  pysähdys auran ABC:llä :)

 Sitten vähän näihin turhanpäiväsempiin asioihin:

 Keskiviikkona yritin vähän peitellä mun juurikasvua tämmösellä blondaussuihkeella, jota suihkutetaan märkiin hiuksiin.
Toimi ihan silleen tyydyttävästi, se vaan vaalensi sitä tummaa tyvee pari astetta, että ei siitä mitään blondia tullu.
No ainakaan ei se juuri näkyny niin pahasti.

Eilen illalla myös vaivauduin vihdoinkin tutusrtumaan vähän Love Never Dies:iin, joka on siis Andrew Llyoyd Webberin tekemä jatko osa The Phantom of the Operalle.
Tarina on vähän outo, Erikillä (phatomilla siis) olis lapsi (Gustave) Christinen kanssa??? Ihan mukava idea, mutta missä välissä ne olis sen pyöräyttänyt tulemaan? ÄLKÄÄ MUUTEN LUKEKO PIDEMMÄLLE JOS ETTE HALUA SPOILEREITA: Jotenkin kuvioissa on tottakai myös Raoul ja myös Madame Giry ja Meg. Raoul ja Erik tottakai taas mittelöi Christinestä ja Erik voittaa tällä kertaa! Raoul lähtee kälppimään ja jättää Gustaven ja Christinen Erikin luokse, mutta Meg (josta on jostain syystä tullut ihan kamala hahmo) kaappaa Gustaven ja kun Erik, Christine ja Madame Giry menee pelastaan poikaa, niin Meg ampuu Christinen.
Mitä ihmettä oikeesti?? Noh, johonkin Phantom of the Operaan liittyvään on kai turhaa odottaa onnelista loppua :'D
Kuuntelin soundtrackin myös eilen läpi. Jotkin kappaleet on ihan kamalia, mutta jotkut hyviä! Joissan kappaleissa oli pätkiä alkuperäisen Phantomin musiikeista, joka oli mulle iloinen yllätys. Mun suosikeiksi nousi Beneath a Moonless Sky'Till I hear You sing ja Devil take the Hindmost mutta ylitse muiden kyllä meni The Beauty Underneath. tBU on kai  vähän samassa asemassa kuin alkuperäisen Phantomin The Phantom of the Opera. Molemmat on soundtrackien tarttuvimmat ja vähiten klassiset biisit, ja molempien soundtrackien toisissa kappaleissa on pätkiä molemmista kappaleista. 
Pojalla, joka esittää Gustavea on ihana ääni! Pakko kyllä myöntää, että luulin äänen persuteella sitä ensin naiseksi...Andrew Llyod Webber on kyllä kieltämättä nero, kukaan muu ei osaa tehdä noin kaunista musiikkia.♥ Olisi muuten aika mukavaa jos Love Never Diesista tehtäisiin kans elokuva (samoilla näyttelijöillä ku vuonna 2004) !

Eipä tässä sitten muuta, tuli aika pitkä postaus kyl...
Kiitos jos luit♥
Kommentit on myös tervettulleita
          -musu

Ps. Olisi kivaa jos lukijat ja ei-lukijat kirjoittaisi kommentteihin jotain toiveita/ideoita mistä kirjottaisin. Jos on jotain mitä haluaa tietää/nähdä/kuulla nii kommenttia vaan!

3 kommenttia:

 1. piilolukija ja stalkkaaja, ei mul muuta ku et oot ihan vitun kuuma:------------------D♥♥

  VastaaPoista
 2. LOLLOLOLOLLOo x'D kirjotan sulle kommentin <333333333 onks nyt hyvä mieli ;)

  VastaaPoista
 3. anonyymi: ihanaa piilolukija!!! lukijoihin vaan iha virallisesti hophop! xD
  ja ohhoh kiitos <3 toivoen ettei toi ollu sarkasmia :D

  5thAlice: ooohohohoh hienoa!! xDD ja on <3

  VastaaPoista