2011/03/31

通常の日

Hola!
...Niin tosiaan mulla ei ole mitään ihmeellisempää asiaa, aattelin vaan ny kirjottaa tänne jotain :'D
Karikatyyri-kuvistyön luonnos :) 
Huomenna alkaa koeviikko, nice...No mutta mulla on huomenna vapaapäivä, koska olis vaan kuviksen koetunti, mutta mul on kaikki työt valmiina ja arvioituna (SAIN KYMPIN, piirrustuskurssi oli). Päätin kans vaihtaa A-saksan B-saksaks, koska oon ihan ulalla ja saksa on muutenki perseestä. Elikkäs ens jaksossa saksan sijaan teatteri-ilmasua, kelpaa!Ens viikonloppuna on kuplii! Mua ei sinänsä se tapahtuma kiinnosta yhtään, mutta meen sinne lähinnä seuran takia. Näkee taas Talaa pitkästä aikaa! Aattelin, että voisin ehkä "tehdä (a.k.a repiä kaapista) Chizuru Reita cossin, koska siviilinä vois olal vähän tylsää, MUTTA mulla on pari seikkaa jonka takia vielä harkitten sen tekemistä:
Syy 1: Pikkuernut. En todellakaan halua, että jotkut pikku neko-neko-chanit tulee ihkuttamaan "Ihhhqqq Reita-samaaaaa raiskaan sut ihqq". No way. Ihan rakkaudella kaikkia pikkuernuja kohtaan...eiku.
Syy 2: Ne ihme himoelitistit jotka kattelee kaikkia muita paitsi itteensä nokanvartta pitkin. (Epäilen kyllä että niitä ees on kupliissa) Näin vois käydä, koska Reitallahan on Chizurussa kokoblondit hiukset ja mulla on nää blondi-brunet... Jaah, saa nähdä heitänkö cossin päälle vai en.

Kuten tosta kuvasta näkee, toi cossi on tosi helppo toteuttaa, koska keneltä tahansa löytyy kaapista mustat housut ja puvuntakki, ja valkonen kauluspaita. Se on kyllä toisaalta yhtä helppoo failata jos ei tarpeeks kiinnitä huomiota kokonaisuuteen jne... Suurin ongelma mulla on just nää hiukset, koska en tiiä kärsiikö kokonaisuus vähän vääristä hiuksista. Noh, on sitä huonompiakin nähty!Tässä lähiaikoina myös vähän askartelin-paskartelin. Tuunaan yhen mun mustista topeista valkosella tussilla jotenkin Gaze-aiheiseks. Tein selkään ihan vaan Gazen logon ja tottakai teksti meni liian alas ja vinoon DERP! Tarkotuksena oli tehdä etupuolelle tuo Anti Social Riot Machines pääkallo systeemi (mikä on tuol gadgeteissa oikeessa yläkulmassa myös), mutta en sit viittikkään tehdä sitä kun kerta teen sen hupparisysteemin. Eli ehdotuksia etupuolen kuvasta otetaan vastaan! :)


Saatte toki myös "ihastella" mun naamaa tässä postauksessa. Vois pyrkiä postaamaan joka kerta ittestään jonku tuoreen kuvan. Elikäs tänään laitoin hiukset pitkästä aikaa jotenkin "tavanomaisemmin", koska keesiä ei todellakaan jaksa vääntää joka aamu. Kunnon keesin tekemiseen menee mulla ainakin yli tunti ja tän kampauksen saa sotkettua about 45 minuutissa. Näkee, että siitä on aikaa kun viimeksi oon laittanu hiukset näin...vähän kusasee muttei pahasti...ehkä.
Vaatteet ei ole mitenkään huikaisevan hienot, koulussa usein tämmönen perusjamppa-look. On muuten ollut kivaa kun on paistanu aurinko ja on voinu käyttää aurinkolaseja :)Ja loppuun vielä randomiakin randomimpi kuva! Joku päivä mutsi oli käymässä kaupassa ja toi mulle ihan randomilla tämmösen Muumi-munan. Se oli mun mielestä jotenki älyttömän sulonen ja oli pakko ottaa kuva :'D

Eipä sitten muuta tälläkertaa,
Kiitos jos jaksoit lukea!♥
Kommentit on hyvin tervetulleita!

~ム

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti