2011/07/29

DERP

Noniin hei taas pitkästä aikaa
Tän postauksen piti tulla jo aikaa sitten, mutta laiskuus on vähän vaivannu. Elikkäs, nyt sitten jotain reilun viikon tapahtumia:
 Keskiviikkona 20.7. (eli mun synttäreinä) Tala oli käymässä Tampereella! Hengattiin kapessa, kierreltiin kauppoja, kahviteltiin ja puhuttiin kaikkee yms. ja oli aivan älyttömän kivaa!! ♥ Koska en oikeasti nytkään jaksa kirjottaa mitenkään pitkästi niin lukekaa mielummin Talan blogista täältä enemmän.

Vietin samaa viikkoa iskän kanssa kahdestaan kotona, koska äite oli pitämässä riparia. Oli ihanaa mennä tupakalle sillon kun mieli teki..... Katteltiin iltasin yleensä jotain leffoja (mm. Black Swan ja Harry Potter & Kuoleman varjelukset osa 1) ja oli lepposa meininki.

Ja sitten tosiaan perjantaina oli mun ja Hennan synttärijuhlat. Tää meidän naamiasjuttu vähän kusi, koska sillon oli ihan helvetin kuuma ja oltiin aikalailla ulkona niin niissä puvuissa olis tullut ihan liian kuuma. Olin aluks vähän kyrpä ottassa, mutta sitten muutamien drinkkien jälkeen olikin sitten oikeen mukavaa. Yöllä eksyttiin Omegleen videochattiin ja se oli kerrassaan mielenkiintosta.... :'D

Tän postauksen piti olla pitkä ja täynnä kuvia, mutta nyt ei tunnu olevan oikeen kumpaakaan. Mun elämä on yhä vieläkin enimmäkseen pelkkää himassa lagausta ja läskeilyä. Hirveetä myöntää, mutta odotan koulun alkua koko ajan vähän enemmän.

Ja niin tosiaan: Koska en päässyt pukeutumaan perjantaina siihen kostyymiini niin tein niin tänään, että voin kertoa nyt tässä mikä se asu on. Kyseessä on siis Lady Gagan asu Born This Wayn videolta, missä Gagalle on meikattu kasvoihin pääkallomainen maskeeraus. Näillä näkymin laitan tän puvun sitten Traconiin sunnuntaina.
Tein siis tän meikin ihan ennen kun tulin kirjottamaan tätä postausta, ja tein sen vähän hutasten, elikkä Traconiin sitten teen sen paremmin.

Tän asun ei ole tarkotuskaan sitten olla mitenkään täysin identtinen alkuperäsen kanssa. Gagalla on esim. tukkaa niin älyttömän paljon, että täydellistä lopputulosta olis itse aika vaikeeta saada. Uskon että tää on silti ihan tunnistettavissa.
Tein nää meikit jollain vanhoilla kasvoväreillä, ja ne on tosi ällön tuntusia naamalla. Jotenkin vahamaisia. Kaiken lisäks vielä kun nyt on niin kuuma niin ne ne lähti heti leviämään naamalla.
Traconiin suttaan myös sitten mun kaulan jä kädet (nyt en jaksanut hehheh laiskuus vaivaa).

Täs on kuva siitä miltä Gaga näyttää tässä asussa. Tossa mun omassa kuvassa ei näy kaikki varjostukset kunnolla (kiitos vaan vessalaatu), ja en tehnytkään niitä ihan kunnolla loppuun. No nyt teillä on varmaan ainakin yleinen käsitys siitä mihin asuun pukeudun sitten Traconiin.

Pahoittelut nyt vielä kun tästä postauksesta tuli törkeen tylsä. Musta tuntuu, että mun selitys on jotenkin muutenkin kamalan sekavaa, koska oon nyt aika väsynyt kun kirjotan tätä.
Tähän loppuun heitän vielä pari biisiä mitä on tullu popitettua viime aikoina :)En osaa vielä sanoa koska postailen seuraavan kerran. Luultavasti heti sitten jos tulee jotain asiaa, mutta siihen voi mennä aika pitkänkin aikaa.
 Kiitos kuitenkin jos luit.
Kommetoida saa.
   -musu♥

Ps. Hukun mun kyyneliin, koska en oo vieläkään nähny viimestä Potteria 8( Mutta hyvällä säkälle nään sen ens viikolla!
Pps. En oo vieläkään saanut otettua uusia kuvia Galleriaan / Facebookkin näistä uusista hiuksista. En osaa oikeesti kuvata enää yhtään....

4 kommenttia:

 1. hienot noi meikit! :) mä oon itekin halunnut tehdä tollaset, mutta mulla ei ole mitään kunnollisia tarvikkeita. ehkä täytyy jostain hommata tollasia kasvovärejä!

  VastaaPoista
 2. EMMI: kiitos! :) kasvoväreillä noi saa kyllä varmaan helpoiten tehtyä

  VastaaPoista
 3. Tosi upeen meikin oot tehny!! Ilman mitään selityksiäkin tunnistaa ketä esität :))

  VastaaPoista
 4. Lintzii: Kiitos paljon ja hyvä että sen tunnistaa! :)

  VastaaPoista