2011/07/17

POINTLESS UPDATING

Hellurei!
Kuten otsikosta voi päätellä, tää postaus on nyt vain tälläista pientä päivittelyä tähän väliin ettei tulis mitään kauheen isoa postaustaukoa.
Keskiviikkona pääsin vihdoinkin käymään kampaajalla vähän kynimässä lettiä lyhyemmäksi. Hiusmalli ei vaihtunut oikeastaan mihinkään, leikkautin vaan pari senttiä latvoista pois. Tarkoituksena oli värjätä astetta tummemmaksi blondiksi, mutta kampaaja failasin värjäyksen ja hiuksiin ei tullut mitään värieroa, paitsi "Reita-letin" jälkeiset ruskeat kohdat vaalensin (ja niistä tuli ensinnäkin ihan keltaiset ja hiukset oli tosi epätasasen väriset). Kävin sitten torstaina ostamassa hiusvärin ja värjäsin kotona uudestaan.

Käytin siis L'Orealin Sublime Moussen väriä 83 eli "Kultainen keskivaalea". Tota hiusväriä oli tosi mukavaa käyttää, koska väri levitettiin hiuksiin "moussemaisena", joten se ei valunut naamalle kuten muut kotivärit yleensä tekee. Lopputulos oli myös sellainen kun halusin, ehkä vähän liian tummempi mitä olin ajatellut, mutta se ei kyllä haittaa ollenkaan.
En ole saanu aikaseks otettua kuvia näistä uusista hiuksista, mutta luultavasti otan niitä huomenna. Kuvia on sitten seuraavassa postauksessa.

Kävin myös tosiaan ostamassa joskus alkuviikosta Glitteristä tämmöisen hiuslisäkkeen. Se on tosiaan ponihäntämäinen ja kiinnitettään hainhammassysteemillä (nyt rupeaa ihan itkettämään kuinka sujuvaa mun selitys ja kuvailu on). Se oli toisaalta aika suolasen hintanen kun se maksoi 33,90€ vaikka se onkin vaan jotain hiuskuitua. Ja jos joku miettii niin ei, en halua pitkiä hiuksia. Ostin ton vaan erikoistapauksia varten ja myös ihan huvin vuoksi. Tarvitsen tätä mm. mun synttärijuhla-asuun, jota käytän ehkä myös Traconissa sunnuntaina.

Ja Traconista puheenollen, Anniina on ihana ja lupautui mulle Harry Potteriksi (kun tosiaan itse cossaan Draco Malfoyta)! Meillä on hyvät suunnitelmat asuihin, mutta en kerro niistä enempää lol

Tästä postauksesta tuli aika lyhyt ja turha, mutta seuraavasta tulee sitten mielenkiinotsempi ja pidempi!
Kiitos jos luit♥
    -musu

Ps. Kaikki joilla on Tumblr, seuratkaa  http://mmusu.tumblr.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti