2011/11/06

WEEKEND

Hejsan
Tää viikonloppu on menny aikalailla erinäisten illanviettojen merkeissä.
Perjantaina tosiaan oli tarkoitus viettää Halloweeniä, mutta se teema vähän katosi jonnekkin niin biletettiin ihan vaan nollauksen ja hauskanpidon perässä. Ilta meni ihan jeessisti omalta osalta, loppuillasta meni vähän angstauksen puolelle, mutta näin käy joskus.
 Tämmöseltä tosiaan näytin (pahoittelut kännylaadusta, koska kamerasta on loppunu patterit ja en ole jaksanu ladata niitä)
 Ja mun "prinsessajuoma" :'D

Mulla ei oo hajuukaan kenen nää oli ja mitä ihmettä näille on tapahtunu :''D

Se sitten siitä perjantaista. Lauantain vietin kotona _yksin_ telkkaria katsellessa, koska porukat lähti istumaan iltaa. Tämmösiä päiviä tulee tosi harvoin nii nautin aika paljon siitä kun voin vaan röhnöttää olkkarin sohvalla ja kattella telkkaria, syödä, ja käydä tupakalla sillon kun huvittaa.
Ilta meni näissä merkeissä mukavasti
Jepjep, näillä mennään kuuhun asti.
Katsoin tosiaan pitkästä aikaa Tim Burtonin Alice in Wonderlandin. Oon kattonut tän vaan kaks kertaa aikasemmin (leffassa ja kerran kotona), koska oon vähän boikotoinu tätä leffaa.. Muistan että odotin reilun vuoden että tää elokuva tulee teattereihin, ja sitten kun vihdoinkin pääsin kattoon tätä niin tää oli mulle aikamoinen pettymys. Odotin siitä niin paljon enemmän, koska Tim Burton on mun ehdoton suosikkiohjaaja ja tän leffan kohdalla tuntui vähän että tästä leffasta puuttui se tietty "Burtonmaisuus". Haha voisin vaikka siteerata hyvin tästä leffasta Hatuntekijän replaa tän leffan laatuu ajatellen
"You used to be much more..."muchier." You've lost your muchness." Siis tää leffahan on visuaalisesti tosi kaunis, mutta en vaan tykkää yhtään sen tarinasta, mutta kyllä tätä silti ihan mielellään kattoo. No mutta joo, toivottavasti se ens vuoden puolella tuleva Burtonin uus leffa olis vähän lähempänä Burtonin leffojen normitasoa.
Eilen oli tosiaan aikamoinen Johnny Depp putki, koska ton Alice in Wonderlandin jälkeen katoin Cry-Babyn, joka oli aika naurettava ja sen jälkeen vielä From Hellin, mikä puolestaan oli ihan jees.
Nyt aattelin pyhittää tän sunnuntain pyhälle joutilaisuudelle eli toisinsanoen en aatellu tehdä yhtään mitään 8)
Ainiin oon muuten kuunnellu viime aikoina melkein pelkkää The Birthday Massacree ja täs viel otksikkoon sopiva biisi

Vähän turha postaus tuli, mutta kiitos jos luit♥
-musu

2 kommenttia:

  1. Kivat hiukset kuvassa! :) OOtko kihartanut niitä, kenties? :)

    VastaaPoista
  2. arkkienkeli: kiitti :) en varsinaisesti kihartanu vaan suoristusraudalla vaan käänsin noit latvoja

    VastaaPoista