2011/11/24

YOU HAVE ALL THE WEAPONS YOU NEED. NOW FIGHT!

Hullou!
Katsoin eilen pitkästä aikaa (toista kertaa, nyt onneksi ihan DVD:ltä enkä netistä) Sucker Punchin, lähinnä sen takia, että voin pällistellä Sweet Peatä tarkemmin, jota tosiaan siin oon cossaamassa Tampere Kupliissa.
Jos eka vaikka puhuisin itse elokuvasta jotain:
Leffan juoni on tosiaan aika jännäisä, eikä sitä välttämättä tajua heti ekalla kerralla. Oon jälleen laiska, enkä rupea selittään juonta hehheh. Tykkään ihan kamalasti tän leffan soundtrackista!
Sääli että tää kohtaus oli leikattu varsinaisesta leffasta ja oli vaan lopputekstie kohdalla. Tää biisi on vaan nii tarttuva! :D
 En selitä nyt itse leffasta tän enempää

Mutta niin tosiaan se cossi! Mulla on nyt kauhee ahdistusstressimikälie, koska en oo tehnyt Grellin jälkeen ainuttakaan cossia ompelemalla itse. Mun on pakko alottaa tän tekeminen joulukuussa (eli viikon päästä), vaikka Kuplii on vasta toukokuussa, koska en yhtään tiedä kuinka kauan mulla menee tän kanssa.
Tässä puvussa on PALJON yksityiskohtia!! Purjerenkaita menee n. 100 pelkästään yläosan selkääpuolelle, kauheesti kaikkia tikkauksia ja kaikkea muuta pientä. Propiksi muuten hankin jonkun lelupyssyn eli jätän ton miekan pois suunnitelmista. Vähän kuvia puvusta silleen lähemmin
Mua hämmentää ihan suunnattomasti, että mitä kangasta tähän pitäis valita. Yläosa näyttää ainakin tekonahkalta, mutta kengät on jotain ihan muuta varmaan.  
Kertokaa toki jos ootte vähän fiksumpia kuin mä näiden kankaiden suhteen!

Jooh tää oli vähän tämmönen postaus... :'D
Kiitos jos luit♥
-musu

2 kommenttia:

  1. Mä luulisin ainakin (kun kuvasta katsoo), etä noi kengät on jotain mokkaa, maybe?

    VastaaPoista
  2. sulka: jeps, mietin itekki vähä samaa :)

    VastaaPoista