2011/10/31

HAPPY HALLOWEEN

Helouu
Tänään siis on ihan virallisesti kai Halloween ja ajateltiin kavereiden kaa vähä pukeutuu kouluun. Itse valitsin leimisti asuks "naisen", koska tälleen pukeutuminen on mulle suht. harvinaista ja en mitään liian silmäänpistävää vittsiny päälle heittää, koska bussissa ois vähä voinu saada katseita.
Tältä siis näytin:
pallopää ja derppaava silmä
 Tää on sit ihan muokkamaton koska nyt en vaan jaksa avata photaria.
(mua btw ärsyttää kun toi nahkatakki on ihan törkee naparyijy... se on muuten nii kiva)
Pääsin tosiaan vähän trollaan ihmisiä ja kauheen monet ei meinannu tunnistaa :') Olo ittelläni oli vähän tukala tommosessa asussa ja muutenkin nyt on yks varvas verillä, kiitos korkkarit.

Joo tää postaus on ihan tämmönen minitynkä, perjantaina ois kamujen kaa tarkotus vähän juhlistaa Halloweeniä ja Elisan synttäreitä alkoholin merkeissä, eli ehkä siitä sitten myöhemmin jotain juttua, koska sinnekkin pukeudutaan jotenkin jännästi. Ajattelin eka jotain Cyber-lookkia, mutta mulla ei kyllä ole varmaan mitään sopivia vaatteita (saatika peruukkia), joten taidan mennä jotenki super Visual Keinä. Ehkä. Ehdotuksia saa heittää ;)

Mutta kiitos tosiaan jos luit♥
Ja tosiaan hyvää Halloweeniä vielä kerran
Ja kiitos kaikille jotka on tänne blogiin jotenkin eksynyt, mun blogia on katottu yli 10 000 kertaa ja lukijoita on jo 50! Kiitoooos♥
-musu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti