2011/05/30

SHOPPING

Terve ja heipähei
Materialismionnellisuus kukoistaa ja nyt tulee taas pakollista leijumista uusista kamoista.
Olin siis äitin kanssa (lol) shoppailemassa, koska molemmilla oli tänään vapaapäivä. Kierreltiin kauppoja ja käytiin syömässä pizzaa. Pakollinen riitakin tuli taas käytyä läpi, ei kivaa. Muuten oli ihan mukavaa.
Kokeilin myös uusia bikineitä pienen pakon alla. Se oli tosi epämiellyttävää, koska en tykkää oikeen hillua bikineissä. En oo oikeen rantakunnossa ju muutenkin en tykkää esitellä mun kehoo, niin päätin sitten pärjätä Turkissa vanhoilla bikineillä, koska ne on mulla päällä vaan jos/kun meen uimaan. Muuten hillun topissa ja shortseissa.
Kävin kans Iidan kanssa kahvilla. Oli kivaa nähdä pitkästä aikaa♥ Sain Born This Wayn lainaan ja Iida sai vihdoinki kemian kirjansa takasin :'D

Elikkäs tässä nyt niitä ostoksia:
Leopardikauluspaita, H&M 9,90€
Tää paita on tosi kiva! Se ei tossa kuvassa kauheen houkuttelevalta näytä mut joo.. Se on tosi kevyttä kangasta ja se on varmaan tosi kiva päällä sitten kesällä. Vois laittaa ton koulujenloppuna..

Musta huivi, Gina Tricot 14,90€
 Tää on tämmöne perushuivi. Mulla ei ollut oikeen muita huvieja kun se leopardikuvioinen, niin aattelin että ihan simppeli musta olis kiva. Tosta kuvasta ei ota selvää, mutta huivissa on kans vähän mustaa pitsikuviota.
 
 Leopardilegginssit, Gina Tricot 7,95€
Mulla on joku mieltymys leopardikuvioon, ja oon halunnu tämmöset legginssit jo viime kesästä asti. Nää on sitten kivat shortsien kanssa ja viileimmillä keleillä revittyjen farkkujen alla.
 
Farkkushortsit, Only 24,95€
Nää hankin lähinnä sitä Turkin matkaa ajatellen, mutta voihan näitä pitää mullonkin. Oli hirveen vaikee löytää mitään shortseja jotka ei ulottuis korviin asti ja/tai peittäis persettä just ja just. Nää oli sopivan pituset molemmissa suunnissa.

Bootsit (?), Andiamo n.35€
 Kattelin näitä kenkiä jo joskus syksyllä/talvella, mutta nää oli ihan hirveen kalliit sillon, alkuperänen hinta oli 119€. Nyt nää oli 70% alessa ja nää on aika monen sään kengät. Noissa ei ole mitään toppausta, mutta niitä voi käyttää aika pitkälle syksyyn. 

Tennarit, Sprit Store 15€
 Näitä on ollu Spirit storessa myynnissä nii kauan kun muistan. Mulla on joskus aiemminkin ollut aikeissa ostaa nää. Ensin kattelin Spiritistä ja Andiamosta jotain kesäkenkiä, mutta kaikki maksoi vähintään 50€, niin päätettiin sitten äitin kanssa että ostetaan mielummin samalla hinnalla kahdet kengät, mikä oli kyllä hyvä päätös.

Eipä tässä kai sitte muuta asiaa oo enempää. Koulujenloppuja odotellessa! Pitäis vaan jostain repästä rahaa...

Kiitos jos luit, kommenttia saa heittää♥
      -musu

Ps. Loppuun vielä sneakpeekiä mun tauluprojektista :D

7 kommenttia:

  1. oo ! minne päin turkkia siis oot menossa?

    VastaaPoista
  2. Oi rakastan tätä sun tyyliäs, ihan loistava :) Itsekin pidän kaikesta leopardikuviosta mutta huonosti oon osannu itelleni sitä yhdistää :( Mutta sulla toi toimii - ja hyvin! :)

    Ja hei toi taulu :O Vau, vaikka onkin keskeneräinen niin tosi upeelta näyttää!
    Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  3. PINEAPPLEHOLIC: Belekiin :)

    Anonyymi: Oi kiitos paljon ;__;♥ ihanaa saada tyylistä kehuja!

    ja kiitosta taas, omastakin mielestä toi on lähteny aika hyvin alulle. Toivottavasti en pilaa sitä xD

    VastaaPoista
  4. Aaa, en oo kuullukaa kyseisest paikast |D jos oisit menny Alaniaan oisin voinu kertoo jotai kivoja paikkoja nimittäi ite olin siellä viime vuonna |DDD

    VastaaPoista
  5. PINEAPPLEHOLIC: Juu se on semmosen parin tunnin ajomatkan päässä Antalyasta :) ja oon käyny kans pari kertaa Alanyassa kans :D

    VastaaPoista
  6. Kiva tyyli ^^ Itekin rakastan leopardikuvioo ja muitakin eläinkuoseja.

    Nuo Bootsit näyttää ihan underground Englannin kengiltä O_o

    VastaaPoista
  7. Anonyymi:
    Kiitos kiitos :)

    Ja ne on ihan vaan Vagabondin :)

    VastaaPoista