2011/05/19

I ÅBO

Elikkäs tänään meidän koululla oli kevärketki Turkuun. Oli ihan jees reissu, vähän turha tosin mutta mikäs siinä. Lähdettiin matkaan klo 8 aamulla ja takasin tultiin n. klo 18. Sää ei turussa ollu mikään paras mahdollinen, oli kylmä, vettä sato ja kävi tuuli.
Mitään materiaa ei tarttunu mukaan, yritin ettiä Foxtailia jostain, ja Jack & Jonesia mistä oisin voinut ostaa pari paitaa, mutta kumpaakaan ei löytynyt. No ne paidat voin ostaa ihan täältä Tampereeltakin. Tästä merkinnästä olis kyl tullu vähän mielenkiinotsempi jos oisin saanut ostettua jotain...
Nyt kyllä aivot jäätää niin pahasti etten keksi mitään kirjotettavaa. No joo, saatiin suurimmaks osaks hillua Turun keskustassa ihan omin päin. Ainoo pakollinen ohjelmanumero oli Turun taidemuseon opastettu kierros haluamaansa näyttelyyn. Oli tylsää. Pirun tylsää. Yleensä kyllä tykkäät ihan käydä taidenäyttelyissä, mutta vihaan opastettuja kierroksia, katselen mielummin teoksia itse kuin että siinä on joku plääsäämässä.

En tosiaan keksi enää mitään kirjotettavaa nii voisin laittaa tähän kuvia ja antaa niiden puhuu puolestaan:Joku dude ylittää Aurajokee tommosilla...tikapuilla??

Tuomiokirkko....


Pakollinen (peiliteini)kuva siitä miltä näytin tnä. Peili on kovin paskainen, pahoittelut. En varmaan osaa ottaa enää muuta kun peilikuvia... :(

Saatan lisätä tähän myöhemmin lisää kuvia, jahka saan niitä kaverilta

Anygays, Kiitos jos luit
Kommentoi toki♥
     -musu

Ps. Oon taas ihan rakastunut The Birthday Massacreen♥ Syntsarokki ja -poppi on mun heikkous :'D

2 kommenttia:

  1. Reissusi onnistui kuitenkin hyvin, lukuunottamatta tuota inhottavaa keliä!♥
    Tosi kivalta sun matka kumminki kuulosti. Olisinpa iteki päässy vaik mukaa. ;___;

    VastaaPoista
  2. Tala-kun:
    Niinpä :) ja oisitki vaan ollu mukana.. 8(♥

    VastaaPoista