2011/03/20

何も新しいもの

Tässä on nyt ollut jonkin aikaa aikamoista postaustaukoa johtuen lähinnä siitä ettei mitään tänne kirjotettavan arvoista ole juurikaan tapahtunut. Koska tähän blogiin on tullut aika paljon lukijoita (kiitos kaikille♥), yritän pitää tätä hengissä vaikka väkisin. 
Elikkäs, aattelin että voisin vaikkapa mainostaa tässä mun yhtä piirrustusta, Rukia joka on piirretty ulkomuistista:
1. Luonnos

1. Alotin perjantaina äikän tunnilla luonnostelemaan randomisti nenää/suuta ja siitä sitten pään muotoa.  Jotenkin aattelin että "hei vois vaikka yrittää piirtää Rukia ilman mallia!" ja rupesin hahmottelemaan silmiä/kulmia ja hiuksia.

 Kuten aika usein mulle käy, luonnosvaihe onnistuu parhaiten. Oon itse ainakin tosi tyytyväinen siihen mitä sain aikaan, vaikkakin kasvoissa olisi kyllä aika paljon paranneltavaa, mutta en viittiny ruveta korjailemaan liikaa etten sitten pilaa koko kuvaa, kuten on yleensä tapana käydä...
2. Viimeiset korjaukset + pään väri
2. Tein jotain pieniä korjauksia (pyöristin kasvoja ja siirsin silmää vähän vasemmalle) alkuperäiseen. Värityksen alkuvaiheessa kasvoista katosi se joku Rukimaisuus mitä luonnoksessa vielä oli. Väritykseen käytin siis puuvärejä. Hiuksiin on käytetty kolmea eri väriä ja ihoon neljää.
3.Kasvojen viimeistely + muu väritys
3. Kasvojen viimeistelyssä sain sitä Rukimaisuutta hieman taas esiin varjostamalla silmiä lisää. Tummensin hiusten sävyä myös vähän. Aloitin myös vaatteiden värittämisen ja varjostin kaulan loppuun.4. Lopputulos
  4. Lopputulos on ihan mukava, antaisin ehkä itselleni arvosanan 8. Laatu tossa kuvassa kusee koska kuva on otettu huonossa valossa. Olen kyllä tästä tosi ylpee siihen nähden, että piirsin kokonaan ulkomuistista suhteellisen tunnistettavan näköisen Rukin (??). Vihdoinkin rupeaa näkymään kuvislukion taso mun piirrustuksissa!


Laitan tän parempilaatusena ja muutaman muun työn lähiaikoina DeviantArt:iin.
Eipä tässä sitten mitään muuta asiaa enempää ollutkaan, vain tämmönen pikapostaus paremman puutteessa :P

Kiitos jos jaksoit lukea♥
~musu
Ps. Kommentit on kivoja...

2 kommenttia: