2011/01/27

アート

Joo moro vaan :D
Nyt postailen vihdoinkin niitä WIP (work in progress, jos ette tajunnu) kuvia siitä surrealismityöstä. Kyllä. nautin kovasti omien töiden mainostuksesta. Työ on muuten vielä aika pahasti kesken...


Voisin toki myös selittää maalauksen aihetta ja inspiraation lähteitä. Työn aiheeksi annettiin jokin "tila", mitä en kylläkään ajatellut luonnosteluvaiheessa lähes ollenkaan. Halusin taas vaan ruveta apinoimaan H.R.Gigerin (sveitsiläinen surrealisti, Alienin suunnittelija, yksi suurimmista inspiroijastani) tyyliä. Gigerin tyylistä vaikutteita ottamalla taisin oikeastaan päästäkkin koko lukioon, koska pääsykokeiden lyijykynätyö oli surrealistinen omakuva ja työni muistutti hämäävästi Gigerin Li II:tä.... :'D Mutta tosiaan, vääntelin "tilan" aika pitkälle "mielentilaksi". Kuvan on tarkoitus kuvastaa itseinhoa. Kuvassa siis tämä nais-otus tunkee sormea kurkkuun ja oksentaa mustaa mömmöä. Käteen - ja mahdollisesti muuallekkin kehoon - tulee vielä viiltojälkiä joista valuu samaa musta mönjää. En tiedä mistä tämä itseinho aihe minun päähäni tuli koska itselläni ei ole varsinaisia itseinhon tunteita ole ollut lähes vuoteen, ainakaan kunnolla. 
Sain ehkä eniten inspiraatiota kahdesta Gigerin työstä: Li II:sta (jälleen) ja  Spiegelbildistä.

Spiegelbild
Li II

Värimaailmasta tuli tosin ehkä vähän liian vaalea ja sininen, mutta koska olen laiska en jaksanut ruveta enää niitä  muuttamaan. Työstä puuttuu vielä kehon/kasvojen/"hiusten"/taustan yksityiskohdat.
Tungetaan vielä loppuun lähikuva maalauksen kasvoista. Ainiin, pahoittelen kännykkälaatua.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eilen kärsin myös tylsyydestä ja tekemisen puutteesta KÖHMIKÄKOEVIIKKOENSIVIIKOLLAKÖHKÖH , joten sain jonkun yllättävän päähänpiston ruveta ottamaan kuvia. 
Ekana kokeilen taas pitkästä aikaa keltaisia piilareitani, jotka näyttävät silmissä viheriltä mutta whatever, ja totesin että ne ovat aika kivat. 
Kuvassa ei kyllä piilarien väri kovati näy... and pardon me my hair...Mieleni teki mieli laittautua jotenkin "teatraaliseksi", joten päätinkin laittaa toiseen silmään mustan ja toiseen valkoisen linssin (valkoinen linssi on kylläkin Jossun hehheh....). Kovasti himotti myös vähän synkistellä joten heitin päälleni mustan kauluspaidan, mustan kravatin, puvuntakin, mustat housut, mustat hanskat, käsikoruja, sormuksia ja kaksi ristikaulakorua.  Lookista tuli pidemmän päälle aika mukavan näköinen. Asiaa olisi toki parantanut jos hiukseni ja meikkini olisivat olleet paremmat mutta minkäs teet.


Pahoittelen näidenkin kuvien huonoa laatua. Kamerani ei ole mikään paras mahdollinen, vessan valaistus on huono ja en omista muuta kuvanmuokkausohjelmaa kuin Paintin ja Windows Liven Valokuvavalikoiman...

Mutta eipä mulla muuta :)
バイ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti