2011/01/25

おはよう

Hyvää huomenta tosiaan. Jostain syystä ei vaan huvittanut mennä tänään biologian tunnille (hehe arvatkaas olinko viime tunnillakaan kun nukuin pommiin) joten tulin datailemaan, mutta ei haittaa koska opettaja tuskin edes katsoo poissaolijoita ja ei siellä tunnilla kuitenkaan taaskaan mitään tehdä. Kaiken lisäksi tämä on vasta toinen poissaolo ja niitähän saa olla tietääkseni kolme joita ei tarvitse selvittää (???).
Eilen huomasin, että rakas ja ihana iPodini on kadonnut. Tai huomasin sen periaatteessa jo sunnuntai-iltana, mutta luulin että se vaan on jossain taskun tai laukun uumenissa. Eilen kuitenkin etsin sitä joka paikasta ja ei tuottanut tulosta. Tänään sitten menen kysymään Cine Atlaksesta - koska viimeksi muistan iPodiani käyttäneeni siellä - kyselemään noukkivatko he löytyötavarat talteen. Jos se on sieltä löytynyt uskoisin, että se on toimitettu löytytavaratoimistoon eli joudun sinnekkin sitten tänään soittelemaan. Toivon kyllä hartaasti että rakkaani löytyisi....Jos joku on pöllinyt sen niin voin sanoa että sitten vituttaa. Rankasti.
Huaah, tässä on vielä n. 45 min aikaa ennen seuraavaa tuntia...Voisi ehkä harkita menemistä kuvisluokkaan tekemään öljyvärityötä, koska kuvistunnit eivät varmana riitä sen valmiiksi saamiseen (besides edellinenkin työ on vielä kesken..). Speaking of which, voisin toki ruveta leijumaan töilläni täällä. Otan tänään WIP kuvia työstäni ja lisäilen niitä illemmalla tänne ja kerron muutenkin työstäni enemmän. Omasta mielestäni öljyvärityöni on ainakin tähän mennessä onnistunut hyvin ja pidän maalauksen aiheestakin kovasti. Ideana oli siis tehdä surrealistinen (♥) maalaus jonka aiheena on joku "tila".
Mutta joo, kirjoitan illalla sitten lisää ja kerron mitenkä tämän iPod jutun kanssa kävi.
それでは~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti