2011/12/18

@ HELSINKI

Hola!
Torstaina mentiin taidehistorian kurssin kanssa Helsinkiin taideretkelle. Lähtö oli kuten aina klo 8:00 ja oltiin Helsingissä sitten joskus 10 ja 11 välillä. Käytiin ekaks Kansallismuseossa katsomassa jotain näyttelyä jonka otaksuisin olevan sielä aina (koska sielä oli sen näköistä kamaa mitä on varmaan joksenki vaikeeta siirrellä paikasta toiseen) Näyttely oli siis jotain Suomen taidetta keskiajalta eteenpäin, joka itsessään ei ollut mitenkään kamalan mielenkiintonen, mutta 1700/1800(??)-luvun maalaukset kuninkaallisista oli kyllä hienoja upeine kehyksineen.

Näyttelyn jälkeen meillä oli pari tuntia vapaa-aikaa mikä oli lähinnä tarkotettu käytettäväks syömiseen, mutta lähdettiin Tiinan ja Hennan kaa Kamppiin kierteleen kauppoja. Mentiin käymään Morticiassa koska sitä ei ainakaan löydy Tampereelta ja siel menikin sitten reilusti yli tunti, koska myyjä joka oli tosi mukava rupesi tyrkyttään jotain vaatteita sovitettavaks ja autto Hennaa sovittaan korsetteja. Myyjä kehu myös mun feikki Westwoodin laukkua 8) Mukaab tarttui tämmönen feikki-Westwood kaulakoru

Käytiin myös Cybershopissa joka oli siinä vieressä, mistä ostin uuden iha perus niittivyön, koska edellinen näyttää tältä:
Joten uus oli aika kovassa tarpeessa

Aika oli käymässä vähiin, koska kahden aikaan meidän piti tavata muut ja lähteä Taidehalliin toiseen näyttelyyn, joten ravattiin Forumin mäkkiin ja sieltä sitten takas Kampille missä piti olla sovittuun aikaan.
Tää toinen näyttely oli joku nuorten suomalaisten taiteilijoiden nykytaide juttu. Kuvia ei valitettavasti ole, koska kamerasta kuoli patterit. Mun suhtautuminen nykytaiteeseen on semmoinen 'viha-rakkaussuhde', koska joskus nykytaiteesta löytyy jotain hienoa (esim. H.R. Giger on rakkaus), mutta sitten kyllä valitettavasti suurimmaksi osaksi kaikkee ihan ääliömäistä, kuten tässäkin näyttelyssä kolme isoa valkoista paperia joille on kullekkin maalattu yksi kuutio. Seriously guise. Pidin aika paljon yhdestä teoksesta jonka voisi kyllä jaotella näihin typeriin juttuihin eli teoksessa oli kaksi vähän erikokoista vanhaa telkkaria vierekkäin jotka räpsyttelivät vuorotellen lumisadetta, vähän niinku jossain kauhuelokuvissa.
Näyttely oli tosi pieni ja oltiin ulkona jo about 25 min kuluttua josta n. 10 minuuttia vietettiin vessassa. Vapaa-aikaa oli vielä n. tunti ennenkuin bussi lähti, joten mentiin tappamaan aikaa Sokoksen Coffee Houseen (joka on mun mielestä kamalan ahdas).

Perjantaina kävin hakemassa talvitakin (josta ei nyt ole kuvaa) Seppälästä, minkä olin löytäny keskiviikkona. Ostin Seppälästä myös tämmösen ihan basicin pipon, koska edellinen oli vanha ja ruma.


Oon ollut myös aika kahden vaiheilla karvalakista, että ostanko semmosen vai en, ja päädyin sitten ostamaan semmoisen H&M:stä missä se oli halvin.
Tässä se näyttää epämääräseltä karvakasalta, mutta otan joskus kuvan missä se on mun päässä.

Ja sitten vielä loppuun pakollinen pärstä/päivän look -kuva

 Pahoittelut kännylaadusta + lyttytukasta, koska tuuli ja räntäsade aamulla Treellä

Ja nyt kysymys teille lukijoille: 
Sain mun siskolta jonkin aikaa sitten aika paljon piikki-niittejä ja vanhasta niittivyöstä otin norminiitin talteen, joten heitelkää ehdotuksia mitä voisin tuunata noilla. 
 
(Niitä on sitten paaaaljon enemmän kuin kuvassa)
Mietin ton mun yhden lyhyen nahkatakin (minkä näkee TÄSTÄ postauksesta)  tuunausta, mutta en sitten tiedä rupeeko äityli takin maksajana ja niittien vihaajana räyhäämään. Joten ihan rohkeasti sit vaan ideoita tännepäin! :)

Sitten ihan loppuun pari hyvää biisiä mitä on tullu kuunneltua repeatilla enemmän kuin laki sallii
   
 Originaali PONPONPON on ihan pirun rasittava/läppä, mutta tää on oikeesti ihan mahtava! :DD

Nonni, nyt tuli taas vähän pidempi postaus
Kiitos jos luit ja hyvää Joulunodotusta♥
-musu


1 kommentti:

  1. Pistä noita niittejä farkkujen reunoihin,siis noihin saumajuttuihin pitkänä.Jalkojen ulkoreuna saumoihin..tajuuko tästä vieläkään:'D Ite oon kauan halunnu tehä niin mut en oo saanu aikaseks tilattuu niittejä..

    VastaaPoista