2011/06/27

MERHABA

Jooh voisin nyt päivitellä tänne ennenkun alkaa tulemaan liikaa juttua kirjotettavaks...
En tosiaan tehnyt niitä v-postauksia, koska kuten Twitteriin kirjoittelinkin, mulla ei ollut kauheesti muita yksityisiä hetkiä...
Mutta niin siis! Olin 11 päivää Turkissa ja tulin siis himaan lauantaina. Kotimatka meni haikeissa tunnelmissa ja jäätävässä darrassa... Mutta Turkki oli ihan vitun jees!!!! 11 päivää tuntu ihan liian lyhyeltä ajalta, ja en olis millään halunnut lähteä.
Päivät meni yleensä aurinkoa ottaessa ja muutenkin lagaillessa. Iltaisin sitten mentiin syömään ja syönnin jälkeen kattelemaan erinäisiä showta mitä oli joka ilta. Yleensä esityksien jälkeen jäin iskän kanssa istumaan iltaa (ilmasta viinaa!!!!). Komeita miehiä oli myös roppakaupalla..  Tokavika ja viimenen ilta oli kyllä ihan parhaat! Tutustuin pariin ruotsalaiseen jätkään ja toinen niistä oli aika jees ;)

Random kuvia tähän väliin






 Mun ja iskän oli tarkotus kokeilla parasailingia, mutta päätettiin sitten olla koittamatta, koska hinta oli 90€, ja eikä kummankaan mielestä 10minuutin ilmalento oo sen arvosta.

Apua, oon koomannu nyt tosi kauan ja miettiny mitä kirjottasin... Joo, käytiin parina päivänä myös Belekin keskustassa vähä kiertelees kauppoja ja mukaan tarttu Dolce & Gabbanan vyö ja Chanelin laukku. Molemmat on kyllä niin feikkejä, että ihan itkettää. Mutta hienoja ne on silti! Belekkiin mentiin semmosella hassulla traktorisysteemillä ja se oli kai joku julkinen kulkuneuvo :'D


Kuvien laatu on taas aika mahtava, pahoittelut.
Joo mulla jäätää aivot niin pahasti, etten keksi kirjotettavaa Turkista oikeestaan enempää. Ikävä ainakin on sinne ja odotan innolla ensi kesää kun pääsee sinne taas♥


Tahkoin muuten Turkissa pitkästä aikaa DSi:tä jonka ostin rippirahoilla 2 vuotta sitten. En ole pelaillut sitten viime kesän.. Joo omistan vaan yhden pelin, nimittäin The World Ends With Youn ja ei voi muuta sanoo kun että se on mahdottoman hyvä peli!!! Rakastan erityisesti sen soundtrackia! aaah suosittelen tätä peliä kaikile!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään sitten kävin vähän shoppailemassa äidin ja siskon kanssa. Mukaan tarttui taas kaikkee mukavaa:

Tämmöiset rannekorut Seppälästä, oli 50% alessa joten hintaa oli 2,50€

Luomivärisetti H&M:stä, hintaa 6,95€. Vanhat luomivärit oli niin paskana, että aattelin ostaa uuden paletin. En kauhean usein arkisin luomivärejä käytä, mutta nää voi tulla tarpeeseen joskus.

Kaulakoru myös Hennesistä, hintaa oli kai 4,95€. Kuva on vähän ja vähän enemmän tärähtänyt, pahoittelut..

Lompakko Glitteristä, hintaa oli 11,90€. Vanha lompakko oli ihan riekaleena ja muutenkin ruma niin tarttin tätä aika kuumeisesti!! 

Ostin myös Leopardi-farkut, mutta en saanut otettua niistä kunnon kuvaa. Ne oli siis JC:n loppuunmyynnistä ja maksoivat vaan 9,90€ :)

Ja loppuun taas pari kuvaa ittestäni lol



Jooh lisäilen tähän kaikkee jos keskin jotain mitä olis pitäny tässä kertoa~ :)

Kiitos jos luit, kommentoi toki♥
            -musu

8 kommenttia:

  1. Heha 8D mullakin on tollaset farkut (ostin kyllä kans ne 'käärmeennahka' kuvioiset) 8D
    Ja mä en varmaan vaan koskaan lakkaa miettimästä että miks oot taas noin hyvän näkönen 8< 8D

    VastaaPoista
  2. 5thAlice:
    Lol jee mä kattelin niit käärmeennahkaia kans mut noi leopardit oli kivemmat 8))
    ja pöh enkä oo 8( mut kiitos♥

    VastaaPoista
  3. Anonyymi:
    .... no nomnom vaan :__D

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo Glitterin lompakko, tarvisin itekkin uuden.. ::D

    www.aamihh.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Jasmine:
    Kiitosta :D se on vaan vähän pieni ja korttitilaa ei oo paljon, mutta tykkään siitä silti kovasti♥

    VastaaPoista