2011/02/03

救済

Helou helou evribadi!
Mun postailutahti on vähäb kiihtynyt, toivottavasti ei haittaa. Juttua nyt on vaan lentänyt erityisen paljon.
Mutta asioihin:
Ensinnäkin, nyt on pahin vaihe koeviikosta ohi. Matikan ja fysiikan kokeet on nyt tehty ja omasta mielestäni suoriuduin niistä varmaan ihan mukiinmenevästi. Kokeenpalautuksia kauhulla odottaen...

Toisekseen, ompelumotivaatiot on taas huipussaan! Tänään iski yhtäkkiä hirveä hinku tehdä Taion Reita cossi loppuun, joka on marraskuusta asti odottanut valmistumistaan.  Valmiina on tosiaan vasta kengät, paita ja tuo pieni koru. Housut lainaan äidiltäni (lol) ja saa nähdä joudunko menemään UFFiin penkomaan vai suostuuko äiti uhraamaan vanhan samettitakkinsa mulle. Periaatteessa napit ja joku valkonen nauha koruun on ainoat mitkä pitää ostaa.











Kolmannekseen, sain omasta mielestäni mahti-idean! Ompeluviettini ollessa taas huipussaan, päätin että teen Disorder / The Anti Social Riot Machines (tai miksi sitä ikinä kutsutaan) - huppariliivin! Saa nähdä ostanko mustan halvan hupparin ja leikkaan hihat irti, vai ostanko ihan vaan kankaat ja teen kokonaan itse, kummin lienee halvempi. Mutta kuiteskin piirrän noi kaikki kuvat/tekstit itse. Ja kaikki lähti vaan siitä kun muistin että mulla on valkonen kangastussi omplelulaatikossa. Voi vitsit odotan että saan tuon valmiiksi!! Kesällä voin sitten painella toi päällä ihan silleen "Yo! Fuckboy~"



Ja neljännekseen, pääsen vihdoinkin leikkaamaan/värjäämään mun  hiukset! Reita-malliset tottakai♥ Tein tämmöisen pienen "kollaasin" minkä vien kampaajalle malliksi.



Oho, tulipas kuvapainotteinen postaus. No, kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa eikös?
No eipä muuta sitten tälläkertaa,


Ainiin PS. muuttelin taas vähän blogin ulkoasua... Nyt on sitten Reitaa vaikka muille jakaa.

2 kommenttia:

  1. Sun blogillas on nyt niin ihana ulkoasu *__* ja Reitahiukset sopii sulle aivan varmasti! Oomn olisi hienoa saada kuva Disorder / The Anti Social Riot Machines huppariliivistä kunhan saat valmiiksi. ^^

    VastaaPoista
  2. dhermiiddi:
    Kiitos kiitos :) Näyttää omaankin silmään nyt vähän mukavammalta nyt kun on tätä punaista seassa.
    Ja kuvia tulee varmasti jahka saan sen valmiiksi. Pääsis vaan tästä aikaansaamattomuudesta eroon.... :'D

    VastaaPoista