2012/05/17

DARK SHADOWS

Joo moi anteeks tää postaus tulee melkein viikon myöhässä. Oon vähän laiskotellut ja nyt vasta sain aikaseksi tulla postaamaan. Mutta tosiaan viime perjantaina kävin Anniinan kanssa katsomassa Dark Shadowsin ensi-illassa!
Sorry this post comes almost a week late, I've been lazy... But yeah I went to see Dark Shadows with Anniina last friday!
 
Leffa kyllä täytti omat odotukset ja ehkä jopa vähän ylittikin ne. Dark Shadows oli jo lähempänä Burtonin tasoa kuin Liisa Ihmemmaassa joka omasta mielestä floppas aika pahasti. DS ei tietenkään yllä Burtonin vanhojen elokuvien tasolle, mutta tykkäsin silti paljon!
 The movie filled my expectations and was closer to Burton's usual quality than Alice in Wonderland which flopped. Dark Shadows didn't reach Burton's older movies' grade, but I still enjoyed it a lot!

Shit-quality pics from friday:
had to be censored

Couple of outfit pics from this week

 
Made sushi yesterday

Tänään kun on kerta vapaapäivä niin on ollut vähän tylsää, joten päätin ruveta leikkimään vähän meikeillä ja peruukeilla. Tein Angelique Bouchardista inspiroituneen lookin (joka on siis se noita Dark Shadowsissa). Meikistä ei ihan tullut semmonen kuin piti, mutta toivottavasti siitä tuli edes vähän tunnistettava?
Today I was bored to death, so I started to play with makeup and wigs. I did a Angelique Bouchard inspired look (she is the witch in Dark Shadows). The makeuo didn't end up quite as planned but hopefully this is at last a bit recognizable?

So that was all this time
Thanks for reading and don't forget to comment♥
-musu

10 kommenttia:

 1. vou, vähän oot tehny hienoja susheja! näkisitpä mun tekemät, ne on aina vähän häiriintyneennäkösiä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no iskä teki noi rullat, en ees haluu tietää minkä näkösiä mun käärimistä tulis :'D

   Poista
 2. Ahhhh ihan sika söpö toi Angelique meikki! :DD ja noi sushit ♥♥ namnam :3

  VastaaPoista
 3. Oot ihan hirveen nätti! Semmonen standardi nätti, melkein ihan sama millaset meikit ja kuteet vetäset päälles lopputulos ei voi olla huono! Ootko tekemässä videopostausta viel? Jos oot niin i shall aks you some questions; Mikä sun lempi Tim Burton elokuva on ja miks? Haluaisitko itse osallistua Burtonin leffaan? Onko suhun helppo tutustua? Miten reagoisit jos kadulla joku random tulis tervehtimään ja sanois että lukee sun blogia ja haluais viedä sut kahville ja jutella jotain maan ja taivaan väliltä? Pidätkö leffailtoja kavereiden kanssa? Mikä sun lempi alkoholijuomas on? Meinasitko käydä baareissa kun täytät 18? Mikä sun seksuaalinen suuntautuminen on? Onko tyttö/poikaystävän tyylillä väliä? Mikä tyyli miellyttää eniten sun silmääs toisessa ihmisessä? Mitä mieltä oot gyaruista? Soitatko jotain instrumenttia tai laulatko? Jos pitäis valita niin anime vai manga? Kahvi vai tee? Jäätelö vai täytekakku? Mansikka vai vadelma? Mikä sun lempiväri on? Kerro pari sun lempinimeä ja ketkä niitä käyttää? Onko vähän creepyä kun tulee taas yhtäkkiä kysymyksiä paljon:D Mut hei oikeesti, jos sut näkee tuolla menossa ni voiko tulla juttelee:) Otatko hyvin sosiaalisesti uudet ihmiset vastaan vai ootko alussa enemmänkin hiljainen? Ootko sinkku vai varattu? Nimeä pari fandomia jossa oot mukana jos olet. Ootko kattonu Sengoku Basaraa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa kiitos paljon♥
   ja juu kyl sen oon tekemässä, luultavasti ens tai sitä seuraavalla viikolla :)
   ihanaa, kiitos kysymyksistä! vastailen niihin sitten siinä vidoessa :)

   Poista
 4. Mikä anniinan blogin osote on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. linkki sen blogiin löytyy tosta tekstistä, löydät ku tarpeeks etsit

   Poista
 5. You look so adorable! o_o
  I'm now a follower of you~ x3

  VastaaPoista